(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqola qishloq xo‘jaligi ishlab chiqarishida tijorat logistikasining ahamiyati va uning samarali tashkil etilishiga bo‘lgan talablar va bu jarayonlarning qishloq xo‘jaligi mahsulotlarini bozorga yetkazib berishdagi roli haqida fikr yuritilgan.. Maqolada logistika jarayonlarining optimallashtirilishi orqali qishloq xo‘jaligi mahsulotlarining sifatini saqlash, xarajatlarni minimallashtirish va raqobatbardoshligini oshirish usullari tahlil qilinadi. Shuningdek, texnologik yangilanishlar, kadrlar malakasi va saqlash-sharoitlari haqida ham so‘z boradi.