(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada qayta tiklanuvchan energiya va uning turlari yoritib berilgan. Hozirgi kunda dunyodagi energetika tarmoqlaridagi texnologiyalar ularning yutuqlari va kamchiliklari, O‘zbekistonda yashil energetika manbalarini qayta tiklanuvchi energiya sohasidagi rivojlanish strategiyalari, amalga oshirilayotgan loyihalar rivojlantirish borasida taklif va xulosalar berilgan.