(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda xorijiy tillarni o’rgatishda qo‘llaniladigan innovatsion texnologiyalar va metodlarning samaradorligi tahlil qilinadi. CLIL metodi, rolli o‘yinlar, juftlik va guruhli ish hamda o’yinlashtirish metodlarini ta’lim jarayonida qanday natijalar berishi ko‘rib chiqiladi.