(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada nemis tilshunosligida yaratilgan tilshunoslik terminlariga oid lug’atlarda ularga sarlavha tanlanishi va so’zboshida ushbu lug’atlarga berilgan ta’riflar to’g’risida so’z yuritiladi.