(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada kontekstual sinonimlarning o‘ziga xos xususiyatlari tahlilga tortilgan. Kontekstual sinonimlar individual ijodiy harakatning mahsuli sifatida namoyon bo‘lishi haqidagi qarashlar keltirilgan.