(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada qadimgi va o’rta davr ingliz tilidagi makon va mavjudlik ya’ni ekzistensiallik ma’nosini anglatish uchun qo‘llaniladigan konstruksiyalarni ifodalasn usullari yoritib beriladi. Ularning matnlarida qo’llanilishi qadimgi va o’rta davr badiiy adabiyotlardan olingan gaplada tahlil etiladi.