(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Har bir hududning ma’lum bir imkoniyatlari mavjud bo‘lib, oqilona investitsion siyosat orqali samaradorlikka erishish mumkin. Xususan, Surxondaryo viloyatining o‘ziga xos-jihatlari: agrar sohada, sanoat, mehnat resurslari, jug‘rofik imkoniyatlari shular jumlasidan. Ushbu maqolada oxirgi yillarda erishilgan yutuqlar va ularni oshirish imkoniyatlari, statistik tahlillar, xulosa va takliflar yoritilgan.