(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada fizikadan laboratoriya ishlarini bajarishda raqamlі texnologіyalardan foydalanish, virtual laboratoriya ishlarining ahamiyati, ularning dars jarayonida qoʻllanilishi boʻyicha taklif va tavsiyalar keltirilgan.