(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada art-terapiya insonning ijodiy ko’nikmalaridan foydalangan holda psixoterapiya usullaridan biri deyiladi. Uning maqsadi tinchlanish, dam olish va ichki uyg’unlikka erishish. San’at yordamida odam o’zining eng yashirin his tuyg’ularini-g’azab, qo’rquv, xafagarchilik, noaniqlikni ifoda etishga yordam beradi.