(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada kichik biznes subyektlarining hududiy eksport salohiyatiga ko‘rsatayotgan ta’siri tahlil qilinadi. Ayniqsa, ishlab chiqarish, xizmat ko‘rsatish va innovatsion faoliyat yo‘nalishlarida kichik tadbirkorlik eksport imkoniyatlarini kengaytiruvchi muhim omil sifatida ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, kichik biznesning hududlar kesimida tashqi iqtisodiy faoliyatdagi o‘rni, ularning infratuzilma bilan integratsiyasi va qo‘shilgan qiymat yaratishdagi roli yoritiladi. Maqola davomida sohaga oid statistik ma’lumotlar asosida amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.