(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada shoir Asriyning “Sani har ko‘rdugimda…” misrasi bilan boshlanuvchi g‘azali tahlil etilgan. Maqolada g‘azalning poetikasi haqida so‘z borgan.