(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Мақолада Автомобилни асоси қисми бўлган кузовни сифатни таъминлашда нималарга эътибор берилиши. Автомобил кузовни сифати кузов ва унга маҳкамланадиган қисмларни жойлашув тақсимотига боғлиқ. Қисмлар маҳкамланиш жойлашув тақсимотини назорат қилишда жуфт нуқталарни ўлчаш жуда муҳимлиги хақида маълумотлар баён этилган.