(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu mаqolаdа tаsviriy sаn’аt fаning estetik tаrbiyаviy аhаmiyаti, shаxs estetik tаrbiyаsi, va ranglarning inson hayotida muhim rol tutishi hаqidа so‘z borаdi