(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqola rus tili o’rganuvchilari uchun nutq qobiliyati rivojlanishini ta’minlashga yo’l qo’yadigan asosiy asoslarni qamrab oladi. Bu asoslar o’rgatish usullari, kommunikativ o’qitish, audio va video materiallar, so’zlar va gaplar harorati, bepul o’quv resurslari kabi amaliy usullar orqali ochiqlanadi. Maqola, rus tilini o’rganuvchilarning talaffuz, intonatsiya, so’z tartibi va sintaksis qobiliyatlari, ko’ngil ochish va amaliy mashg’ulotlar bilan oshirishni qo’llaydi. Ushbu asoslar o’rganuvchilarga rus tilida muvaffaqiyatli nutq qobiliyati rivojlanishida yordam beradi.