(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada asfalt-beton tayyorlashda qo’llaniladigan turli tizimlar va usullar, ularning afzalliklari va cheklovlari, ularni tanlashga ta’sir qiluvchi omillar o’rganiladi.