(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola ta’lim tizimidagi maklablarda tasviriy san’at o’qituvchilarini kasbiy tayyorlashda amaliy mashg’ulotlarning ahamiyati, shakllarni o’ziga qarab tasvirlash mahoratlarini takomillashtirish masalalariga qaratilgan. Shuningdek, unda san’at asarlarini yaratish jarayonlari bilan tanishtirish masalalari yoritilgan