(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada siz Xorazmda IV asrdan to X asrgacha bo‘lgan ijtimoiy-siyosiy voqealarni tarixiy manbalardagi tahlili va Xorazmshoh Afrig‘iylar davri haqida ma’lumotlara ega bo‘lasiz. IV-X asrlarda Xorazmning ijtimoiy-siyosiy tarixi haqida ma’lumotlar berilgan.