(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
So‘z mulkining sultoni Alisher Navoiy ijodi asrlar davomida insoniyat taraqqiyotining kamol topishida xizmat qilib kelmoqda. Uning asarlari insoniyat kamolatida o‘rni beqiyosdir. Shuning uchun ushbu maqolada “Hayrat ul-abror” dostonining shaxs kamolotidagi o‘rni va ahamiyati haqida fikrlar yuritilgan