(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mamlakatimiz ta’lim tizimida mumtoz adabiyot namunalarini o‘qitish jarayonida yuqori samaradorlikka erishish uchun innovatsiyalar va ilg‘or xorijiy tajribalarni qo‘llash bugungi kunning dolzarb masalaridan biri hisoblanadi.