(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada o’zbek xalq amaliy san’atida ustoz shogird an’analari davom ettirish orqali yoshlarning ijodkorlik qobilyatini rivojlantirish haqida so‘z boradi