(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada taʼlim metodlari haqida maʼlumot berilgan hisoblanadi. Taʼlim metodlarining oʻrganish usullari, vositalari, didaktik metodlar haqida maʼlumot berilgan. Metod soʻzining maʼnosi haqida bayon qilingan. Taʼlim metodlari orqali oʻquvchilarning diqqatini jamlash ularga qanday qilib samarali bilim berish haqida bayon qilingan