(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada antroponomik birlik hisoblangan laqab termini haqida, inson tana a’zolari va tashqi ko‘rinishi bilan bog‘liq laqablar tasnifi, Janubiy Qoraqalpog‘istondagiayrim laqablar to‘g‘risida ma’lumot beradi.