(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola o’quvchilarning bilim olishi va faolligini oshirish uchun biologiya fanlarini o‘qitishda zamonaviy innovatsiyalardan foydalanishni o‘rganadi. U virtual haqiqat, onlayn simulyatsiyalar va interaktiv platformalar kabi texnologiyalarni sinfga integratsiyalash bilan bog’liq foyda va muammolarni tahlil qiladi. Maqolada, shuningdek, samarali o’qitish strategiyalari muhokama qilinadi va o’qituvchilar uchun biologik tushunchalarni tushunish va qo’llashni yaxshilash uchun ushbu yangiliklardanqanday foydalanish mumkinligi haqida tushunchalar beriladi.