(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola boshlang‘ich sinflarda ona tili ta’limini PBL usuli asosida loyihalashning nazariy asoslari va imkoniyatlarini o‘rganishga bag‘ishlanadi. Maqolaning maqsadi – PBL usulini ona tili ta’limiga integratsiya qilishning ilmiy asoslarini aniqlash va uning o‘quv jarayonidagi samaradorligini ko‘rsatishdir.