(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur ilmiy ish menopauza davridagi ayollar ruhiy holatini baholash va emotsional barqarorlikni saqlash usullarini o’rganishga bag’ishlanadi. Menopauza – bu ayollarning hayotidagi tabiiy, lekin murakkab jarayon bo’lib, u jismoniy va ruhiy o’zgarishlarni keltirib chiqaradi. Maqolada menopauza davrining ayollar ruhiy holatiga ta’siri, shuningdek, bu davrda psixologik barqarorlikni saqlash uchun mavjud bo’lgan amaliy usullar ko’rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari, menopauza vaqtida ayollar o’zlarini yangi hayot bosqichiga o’rganish, ijtimoiy qo’llab–quvvatlash va psixoterapevtik yondashuvlarning ahamiyatini ko’rsatadi.