(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada mahalliy budjetlarning barqarorligini ta’minlashda soliq siyosatining o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Mahalliy daromadlar manbalari, ularni shakllantirish jarayonidagi soliq siyosatining roli hamda samaradorlikni oshirish usullari ko‘rib chiqiladi. Soliq tushumlarining barqarorligini ta’minlash orqali hududiy rivojlanishga qanday ta’sir ko‘rsatishi haqida ilmiy asoslangan fikrlar beriladi.