(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada kasbning inson hayotidagi o‘rni va uning jamiyat taraqqiyotiga ta’siri tahlil etiladi. Kasb tanlashning psixologik va ijtimoiy jihatlari, shuningdek, malaka va kasbiy rivojlanishning ahamiyati yoritiladi. Tadqiqotda turli kasb egalari bilan suhbatlar va adabiyotlar tahlili asosida xulosalar chiqariladi.