(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada tijorat banklarida xizmat ko‘rsatish samaradorligini oshirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Asosiy e’tibor Kapitalbank misolida xizmat ko‘rsatish tizimini optimallashtirish imkoniyatlariga qaratiladi. Bank xizmatlarida texnologik innovatsiyalarni joriy qilish, mijozlarga qulaylik yaratish, raqobatbardoshlikni oshirishning asosiy yo‘llari tahlil qilinadi.