(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Hozirgi kunda chet tili o‘rganish jarayonida lingvistik bilimlarni egallash bilan bir qatorda, o‘quvchilarning ijodiy tafakkurini rivojlantirish muhim vazifa hisoblanadi. Autentik matnlar (gazeta va jurnal maqolalari, blog postlari, adabiy asarlar, intervyular va boshqa turdagi asl materiallar) talabalar uchun hayotiy kontekstda tilni o‘rganish imkoniyatini beradi. Ushbu maqolada autentik matnlarning chet tili ta’limida o‘quvchilarning ijodiy fikrlashini rivojlantirishdagi roli tahlil qilinadi.