(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda turizm infratuzilmasini rivojlantirishda transport va yo‘llarning ahamiyati yoritiladi. Turizmni rivojlantirishda jamoat transporti, temir yo‘l tizimi va avtomobil yo‘llari sifatini oshirish bo‘yicha takliflar beriladi. Shuningdek, ekologik transportni rivojlantirish va zamonaviy infratuzilmani joriy etish masalalariga ham alohida e’tibor qaratiladi.