(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada eksportni rivojlantirish milliy iqtisodiy barqarorlikka qanday ta’sir ko‘rsatishi tahlil qilinadi. Eksport hajmini oshirish va yangi bozorlarni zabt etish mamlakatning iqtisodiy rivojlanishini ta’minlashda muhim rol o‘ynaydi. Tadqiqotda eksport strategiyalarining iqtisodiy barqarorlikka ta’siri va bu boradagi dolzarb muammolar haqida ilmiy xulosalar bildiriladi.