(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
.Kimyoviy bog’lanish turlarini o’rganish va yoshlarni bu mavzu bo’yicha qiziqishlarini oshirish hamda biz kundalik turmushda foydalanib kelayotgan moddalarimiz qaysi bog’lanishga kirayotgani ,keyin ularni bizga qanchali kerakligini tushuntirib o’tilgan .