(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada harbiy qism va boʻlinmalarda ijtimoiy faollikni takomillashtirishning psixologik mexanizmlari oʻrganiladi. Harbiy jamoalarda shaxsiy va guruhiy faollikni oshirishga qaratilgan psixologik omillar, motivatsion yondashuvlar va kommunikativ strategiyalar tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari harbiy xizmat samaradorligini oshirish va jamoaviy birdamlikni kuchaytirishga qaratilgan tavsiyalar bilan boyitilgan