(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ayni paytda mamlakatimizning deyarli barcha hududlarida qulupnayning 10 ta navi yetishtiriladi. Bugungi kunda yurtimizda yetishtirilayotgan qulupnay mahsuloti Qozog‘iston, Qirg‘iziston, BAA, Rossiya kabi mamlakatlarga eksport qilinmoqda