(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada axborot kommunikatsiya va pedagogik texnologilar asosida kompetensiyaviy yondashuv yo‘li orqali ta’lim berish imkoniyatlaridan umumta’lim maktablarining boshlang‘ich sinf darslarida samarali foydalanish usullari yoritilib o‘tilgan.