(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’qituvchisining jamiyatda tutgan o’rni, ularning o’z kasbiga bo’lgan mehr muhabbati hamda dars o’tish jarayonida turli xil zamonaviy interfaol metodlar va tehnologiyalardan foydalangan innovatsion faoliyati haqida so’z boradi