(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Talabalarga ta’lim berish jihatidan ilmiy asosli va mantiqiy maqsadga muvofiq shakllantirish orqaligina mutaxassis tayyorlash hamda pedagogika oliy o’quv yurtlarida ta’lim mazmunini va uslubiyotini milliy umuminsoniy an’analarga tayangan holda qayta ishlab chiqishni talab etishini ilmiy mulohazalari yuritiladi