(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Бу мақолада ўқув жарёнига илғор педогогик ва замонавий ахборот технологиялари асосида ташкил қилиш,шунингдек таьлим методлари билан юқори малакага эришиш буйича кўрсатмалар берилган.