(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola Abu Rayhon Beruniyning hayoti, ilmiy faoliyati, ilm-fanga qo’shgan buyuk hissalari, qomusiy asarlari va asarlari sharhi haqidagi masalalarga bag’ishlangan.