(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Biz ushbu maqolamizda maktab ta’limidagi boshlang’ich sinf o’quvchilariga sifatli ta’lim berish va o’qitishda multimedia vositalari va texnologiyalaridan foydalanish va uning ta’limdagi samarasi haqida ko’plab ma’lumotlarga ega bo’lamiz. Boshlangʻich sinflarni oʻqitishda multimedia vositalaridan foydalanish binolar soʻnmasligi bilan, o’quvchilarda mashqlarga nisbatan ishonch ortishiga va darsni koʻproq ohangli va qiziqarli qiladi. Oʻqituvchilar, videolar, taqdimotlar, interaktiv sovgʻalar va boshqa vositalar qidirish bilan oʻzlarini yoki yosh oʻquvchilarini mashq qilishlari kerak boʻlgan mamlakatlaricha oʻtilayotgan qaydlarga, masalarni stillari va koʻrsatuvlarini qamrab olishadi.