(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bugungi davrning har bir jabhasida motivatsiya va uni inson faoliyatiga singdirishga doir qarashlar, aniq xatti-harakatlar uchraydi. Maqolada motivatsiya va uning ilmiy-tadqiqot sohasi, nazariyalar, o‘ziga xos qarashlar tahlilga tortilgan. Shu bilan birga motivatsiyaga bog‘liq tushunchalar, olimlarning ta’riflari, ularning ahamiyatli jihatlari yoritilgan. Mualliflik yondashuvi sifatida izlanishlar jadvallar asosida taqdim qilingan.