(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada diqqat va o’qish jarayonida diqqat jarayonining ahamiyati bayon etilgan. Shuningdek, boshlang’ich sinf o’quvchilarida diqqatni rivojlantirish usullaridan namunalar keltirilgan.