(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola o‘zbek demokratik adabiyotining yirik namoyandalaridan biri bo‘lmish Muhammad Aminxo‘ja Muqimiyning ijodiy me’rosini o‘rganishga qaratilgan. Shuningdek, uning asarlari matn sifatida tahlil qilingan va Muqimiyning ilmiy-badiiy me’rosini puxta o‘rgangan bir qancha adabiyotshunoslarning fikrlari o‘rganilgan.