(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek tili Toyloq shevasida qo‘llaniluvchi nisbatan faol etnografizmlar hamda ularning adabiy til bilan munosabati va areal jihatdan o‘ziga xos ayrim xususiyatlari haqida so‘z boradi.