(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bugungi kunda maktabgacha ta’lim tizimida qator islohotlar o‘tkazilmoqda, ularning bari bolalar va pedagoglar manfaatlari yo‘lida xizmat qilishiga, shuningdek maktabgacha ta’lim sifatini yaxshilashga qaratilgan.Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim sohasidagi bugungi kun rivojlanishi, yangiliklari va yutuqlari haqida ma’lumot berilgan.