(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada qirqbo’g’imtoifa va qirqquloqtoifa bo’limlariga mansub o’simliklarning ko’payishi haqida umumiy tushunchalar, asosiy farqlar va o’xshashliklar keltirib o’tilgan. Jinsiy va jinsiz bo’g’inlarning gallanishi,bu jarayonda sodir bo’ladigan ketma-ketliklar ifodalanib o’tilgan