(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada boshlang’ich sinflarda ona tili hamda oqish, ona tili va o’qish savodxonligi darslarida iboralardan samarali foydalanish natijasida o’quvchilarning og’zaki va yozma nutqini rivojlantirishning metodologik va ilmiy asoslari masalalari yoritilgan.