(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada 10-11-sinf o‘quvchilari ma’naviy kompetentligini “Ijtimoiy odoblar” asari vositasi asosida rivojlantirish mazmuni, zamondoshimiz Shayx Muhammad Sodiq Muhammad Yusufning ibratli pand-u nasihatlari, o’quvchi-yoshlarning kompetentligi haqida so’z yurutilgan