(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada agrosanoat majmui tarmoqlariga jiddiy talofat yetkazuvshi tabiiy-iqlim va iqtisodiy mazmundagi xatarlarning kushayishi bilan bog’liq muammolarga tez-tez dush kelishlari hamda bu kabi muammolardan sug‘urtalash orqali moliyaviy talofatlardan himoyalashda sug‘urtaning rolini oshirish zaruriyati asoslab berilgan.