(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
mazkur maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarida kuzatiladigan psixologik o’zgarishlar va ularning pedagog o’qituvchi tomonidan o’zining pedagogik mahoratidan foydalangan holda hal etilish yo’llari haqida bayon etilgan.